Marketing Praktikák - Profi marketing tanácsok ambiciózus cégeknek
Keszte Jolán - vezető tanácsadó

Keszte Jolán
vezető tanácsadó
"Marketing Oscar díjas"


Miben kellene leginkább marketing tanácsadó segítsége?
Versenytársaktól való megkülönböztetés (pozicionálás)

Piaci potenciál meghatározása

Üzenet kialakítása

Reklámeszköz választás; hirdetések ill. weboldal szövegének kialakítása

Egyéb


Szavazok

Rólunk

Keszte Jolán
vezető tanácsadó

Joli több, mint 20 éves hazai és nemzetközi (Magyarországon kívül a legjelentősebbek: Oroszország, Izrael, Törökország, Lengyelország, Vietnam), marketing tapasztalattal rendelkezik. Munkája eredményeként több hazai és nemzetközi szakmai elismerésben részesült, melyek közül kiemelkedik a hazánkban különösen egyedülállónak számító ún. Marketing Oscar-díj: "Marketing Superstars" Advertising Age International, New York, USA. Több tucat szakmai tréningen vett részt egy jó pár országban (Belgium, Anglia, Németország, Svájc, Spanyolország, Franciaország, USA, Kanada, stb.). 2003-tól napjainkig több jelentős céggel dolgozott együtt marketing tanácsadóként. Rendszeresen jelennek meg publikációi a CEO magazinban, melynek szerkesztőségi tagja és marketing szakértője.

Segítő munkatársak

Több külsős szakemberrel van együttműködési megállapodásunk. Ez biztosítja azt, hogy mindig azokat az embereket és annyira foglalkoztatjuk, amennyire a megbízás megköveteli.

Az állandó partnerek között szakmai partnerként szerepel média tervezés- és tanácsadás, nyomda, grafikai és webdesign stúdió ill. piackutatás.


Kapcsolat

Postacím:
H-3508 Miskolc, Dália u. 14.

Telefon/fax:
+36/46/313-384

Mobil:
+36/30/9708-747

E-mail:
info@marketingpraktikak.huFelkeltette érdeklődését? Bátran küldje tovább barátjának, ismerősének. A gyakorlatias marketing tanácsok hatékonyan járulhatnak hozzá az ő cége üzleti sikeréhez is.

Az Ön személyes ajánlója:

Az Ön neve:

Ismerőse neve:

Ismerőse e-mail címe:

Az Ön üzenete:

Az itt megadott adatokat nem használjuk fel semmi más célra, csak a címzetteknek küldjük el. Az adatok pontos megadására az Ön érdekében van szükség, hogy a címzett NE kéretlen reklámként kezelje a levelét, és emiatt olvasás nélkül törölje.

Egyeztessen velem Ön is időpontot!

Szeretnék javítani marketingünkön...

Egy kkv-nak, ha új és ismeretlen szolgáltatást kínál multinacionális vállalatoknak, egy ütős termékre, pénzre, időre és sok kitartásra van szüksége. De a siker
még így sem garantált. Joli szakértői
segítségével már
2 hónap együttműködés után sikerült éves szerződéseket előkészítenünk komoly, piacvezető cégekkel. Ilyen eredményre álmomban sem mertem gondolni. A marketingbe fektetett összeg már
most sokszorosan megtérült.

Kottek Erik
www.keamarketing.hu


Honlapunk jelentősebb átalakítása előtt webfejlesztő partnerünk tanácsára olvastam bele
a MarketingPraktikák honlapba. Az oldal tanulmányozása után személyes találkozó keretében sikerült Jolánnal átgondolni a marketing stratégiánkat. Az együttműködésnek köszönhetően kölcsönösen tudjuk a magunk szakterületén segíteni egymást. Az idő igazolta: érdemes volt anno benézni a MarketingPraktikák.hu-ra. Köszönjük!

Koleszár Péter
www.domainabc.hu


Egy cég sikerét nagyban befolyásolja a jó marketing, melyhez elengedhetetlen egy jó szakember segítsége, amit Keszte Jolán személyében teljes mértékben megtaláltam. Arculatot terveztünk, pozicionáltunk, meghatároztuk a célcsoportot, optimalizáltuk a hirdetéseket,
maximálisan kihasználtuk és a mai napig is kihasználjuk az internet adta lehetőségeket. Határidőket, célokat tűztünk ki. Végül, de nem utolsó sorban bevetettük marketingpraktikáit. Olyan lendülettel és kedvvel végezte a dolgát, mintha saját cégében dolgozott volna.
Az eredmény nem is váratott magára sokáig. Maximálisan elégedett vagyok munkájával. A pozitívan gondolkodó, új dolgokra nyitott cégvezetőknek bátran merem ajánlani a vele való együttműködést.

Garbacz Ildikó
tulajdonos
ANGEL Ruhatisztítás


Önnek is van kérdése, javaslata?

Írja meg véleményét:
  • Miről szeretne többet olvasni?
  • Milyen új témát elemezzünk?
NOVA Marketing-PR Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cégjegyzékszám:
Cg. 05-09-009751

Nyilvántartja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Székhely: 3508 Miskolc, Dália u. 14.

info@marketingpraktikak.hu | Adatvédelem | Copyright | fps webügynökség
X

Profitáljon Ön is a marketingből most még DÍJTALANUL!

Bizonyítottan működő tanácsok feliratkozáskor.

A feliratkozást követően azonnal letöltheti a Marketing 10+1 Alapszabályát.

Feliratkozom Ne várjon addig, míg a konkurencia kezdi el használni!