Marketing Praktikák - Profi marketing tanácsok ambiciózus cégeknek
Keszte Jolán - vezető tanácsadó

Keszte Jolán
vezető tanácsadó
"Marketing Oscar díjas"


Miben kellene leginkább marketing tanácsadó segítsége?
Versenytársaktól való megkülönböztetés (pozicionálás)

Piaci potenciál meghatározása

Üzenet kialakítása

Reklámeszköz választás; hirdetések ill. weboldal szövegének kialakítása

Egyéb


Szavazok

Rólunk

Keszte Jolán
vezető tanácsadó

Joli több, mint 20 éves hazai és nemzetközi (Magyarországon kívül a legjelentősebbek: Oroszország, Izrael, Törökország, Lengyelország, Vietnam), marketing tapasztalattal rendelkezik. Munkája eredményeként több hazai és nemzetközi szakmai elismerésben részesült, melyek közül kiemelkedik a hazánkban különösen egyedülállónak számító ún. Marketing Oscar-díj: "Marketing Superstars" Advertising Age International, New York, USA. Több tucat szakmai tréningen vett részt egy jó pár országban (Belgium, Anglia, Németország, Svájc, Spanyolország, Franciaország, USA, Kanada, stb.). 2003-tól napjainkig több jelentős céggel dolgozott együtt marketing tanácsadóként. Rendszeresen jelennek meg publikációi a CEO magazinban, melynek szerkesztőségi tagja és marketing szakértője.

Segítő munkatársak

Több külsős szakemberrel van együttműködési megállapodásunk. Ez biztosítja azt, hogy mindig azokat az embereket és annyira foglalkoztatjuk, amennyire a megbízás megköveteli.

Az állandó partnerek között szakmai partnerként szerepel média tervezés- és tanácsadás, nyomda, grafikai és webdesign stúdió ill. piackutatás.


Kapcsolat

Postacím:
H-3508 Miskolc, Dália u. 14.

Telefon/fax:
+36/46/313-384

Mobil:
+36/30/9708-747

E-mail:
info@marketingpraktikak.huFelkeltette érdeklődését? Bátran küldje tovább barátjának, ismerősének. A gyakorlatias marketing tanácsok hatékonyan járulhatnak hozzá az ő cége üzleti sikeréhez is.

Az Ön személyes ajánlója:

Az Ön neve:

Ismerőse neve:

Ismerőse e-mail címe:

Az Ön üzenete:

Az itt megadott adatokat nem használjuk fel semmi más célra, csak a címzetteknek küldjük el. Az adatok pontos megadására az Ön érdekében van szükség, hogy a címzett NE kéretlen reklámként kezelje a levelét, és emiatt olvasás nélkül törölje.

Egyeztessen velem Ön is időpontot!

Szeretnék javítani marketingünkön...

Szeretném megköszönni Keszténé Kiss Jolánnak, hogy értékes marketing stratégiai tanácsaival segítette cégemet. Pontos piacfelmérésének és pozícionálási tanácsainak köszönhetően egy jövedelmező üzlet
alapjait vetettem meg. Szolgáltatását ajánlom mindenkinek, aki a gyökeres stratégiai irányváltásokból adódó anyagi és késedelmi kockázatot szeretné cégének megspórolni és elsőre akar jó döntést hozni.

Biró Emese
Far East Consulting Kft.
Ügyvezető Igazgató


Tudtuk, hogy kinek szánjuk az új weboldalunkat, és azt is, hogy mit szeretnénk elérni... de nem tudtuk azt, hogy a célunkat hogyan valósítsuk meg. Joli ebben segített nekünk.Honlapunk jelentősebb átalakítása előtt webfejlesztő partnerünk tanácsára olvastam bele
a MarketingPraktikák honlapba. Az oldal tanulmányozása után személyes találkozó keretében sikerült Jolánnal átgondolni a marketing stratégiánkat. Az együttműködésnek köszönhetően kölcsönösen tudjuk a magunk szakterületén segíteni egymást. Az idő igazolta: érdemes volt anno benézni a MarketingPraktikák.hu-ra. Köszönjük!

Koleszár Péter
www.domainabc.hu


Önnek is van kérdése, javaslata?

Írja meg véleményét:
  • Miről szeretne többet olvasni?
  • Milyen új témát elemezzünk?
NOVA Marketing-PR Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cégjegyzékszám:
Cg. 05-09-009751

Nyilvántartja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Székhely: 3508 Miskolc, Dália u. 14.

info@marketingpraktikak.hu | Adatvédelem | Copyright | fps webügynökség
X

Profitáljon Ön is a marketingből most még DÍJTALANUL!

Bizonyítottan működő tanácsok feliratkozáskor.

A feliratkozást követően azonnal letöltheti a Marketing 10+1 Alapszabályát.

Feliratkozom Ne várjon addig, míg a konkurencia kezdi el használni!